Fursecuri cu ciocolata

de Laly in Prajituri, 7 Aug 2010 | 7084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 500 gr faina
  • 1 ou mai mare sau 2 mai mici
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit cu scortisoara
  • 2 cubulete ciocolata de menaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena.

Oul se bate cu scortisoara si esenta de vanilie.Se adauga peste aluat.Mestecam bine pana la omogenizare completa.

In aluat se rade ciocolata pe razatoarea cu gauri mici.Cine doreste poate pune ciocolata cubulete.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se pune aluatul in forma speciala si se fac fursecuri,care se dau apoi la cuptor pana se rumenesc usor.

Se decoreaza cu toping de ciocolata sau cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

08.08.2010, 12:15

ela, te invidiez, ai baut cafea cu fursecurile astea delicioase eu....

Rocsi 1

08.08.2010, 18:30

as papa 2 fursecuri si as bea un cappucino sau un ceai..super

mena29 1

09.08.2010, 10:24

Laly,vreau doua la cafea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos si glazura de ciocolata neagra